#ffffff

Alpha Youth Harderwijk

ontdek meer

Kom naar de introavond op woensdag 2 oktober en ontdek of Alpha Youth iets voor jou is! We beginnen om 19.00 met eten, in basisschool Leonardo, Vliepad 5, Harderwijk.

----

"Alpha heeft mij geholpen om meer vrienden te maken en meer een echte relatie te krijgen met God. Het is een plek waar lol en gezelligheid is maar waar je ook moeilijke onderwerpen kan bespreken met vertrouwelijke vrienden.."

- Joshua D -

Alpha Youth Harderwijk

Al honderden jongeren uit Harderwijk  en omgeving deden mee aan Alpha Youth bij Youth United. Ze hebben daar nieuwe vrienden leren kennen, meer geleerd over het christelijk geloof en een onvergetelijke tijd gehad.

Dit is Alpha

Lekker eten, gezellig kletsen, interessante praatjes en met elkaar in gesprek gaan in de kleine groepjes. Zo zien de Alpha avonden er uit. Daarnaast is het Alpha weekend voor veel jongeren een hoogtepunt. 12 avonden en een weekend waarin je ontdekt waarom meer dan twee miljard mensen ter wereld zich christen noemen.

"Alpha heeft mij heel erg geholpen in God op een andere manier te leren kennen en zo echt een toffe relatie met Hem op te kunnen bouwen, waar ik super dankbaar voor ben :)"

- Julia -

Opgave Alpha Youth Intro

Geef je hier, geheel vrijblijvend op voor de Alpha Youth Intro op woensdag 2 oktober om 19.00 u. Dan kun je lekker mee eten!