#577f00

Activiteiten

dit doen we

Van kennismaken tot doorgeven

In de activiteiten van Youth United zit een lijn die loopt van kennismaken tot doorgeven. Kennismaken gaat over het opbouwen van een relatie, het kennismaken met elkaar en met het christelijk geloof. Doorgeven gaat over het doorgeven van de kennis en ervaring die jongeren hebben opgedaan om daar anderen mee verder te helpen.

THE BUZZ

experience it > spread it

Elke week staat The Buzz bij verschillende scholen, hangplekken of evenementen en kunnen jongeren binnen komen voor koffie, thee of limonade, voor een spelletje en voor een goed gesprek.

Meer over THE BUZZ

BUZZ INN

friends, food, faith, fun

Elke vrijdagmiddag (behalve schoolvakanties) ben je welkom bij de Buzz Inn in jongerencentrum Talent House met lekker eten, sport en spel en heel veel gezelligheid. Regelmatig vertelt iemand iets van zijn of haar verhaal en praten we daarover door in groepjes.

Meer over BUZZ INN

ALPHA YOUTH

ontdek meer

Al honderden jongeren in Harderwijk deden mee aan Alpha Youth. Lekker eten, een interessant praatje, al je vragen en ideeën delen in de kleine groepjes en ondertussen meer ontdekken van het christelijk geloof en nieuwe vrienden maken. Dat is Alpha in het kort.

Meer over ALPHA YOUTH

ROOTS

de diepte in

Als je mee gedaan hebt aan Alpha Youth kun je daarna meer de diepte in gaan met Roots. Je leert dan wat het betekent om Jezus te volgen in het dagelijks leven.

Meer over ROOTS

ROOTED

zijn als Jezus, doen als Jezus

Rooted is een soort groeigroep voor jongeren die Alpha en Roots hebben gedaan en nog meer willen leren om Jezus te volgen in hun dagelijks leven.

Meer over ROOTED