#577f00

Activiteiten

dit doen we

Van kennismaken tot doorgeven

In de activiteiten van Youth United zit een lijn die loopt van kennismaken tot doorgeven. Kennismaken gaat over het opbouwen van een relatie, het kennismaken met elkaar en met het christelijk geloof. Doorgeven gaat over het doorgeven van de kennis en ervaring die jongeren hebben opgedaan om daar anderen mee verder te helpen.

THE BUZZ

experience it > spread it

Regelmatig staat The Buzz bij verschillende scholen, hangplekken of evenementen en kunnen jongeren binnen komen voor koffie, thee of limonade, voor een spelletje en voor een goed gesprek.

Meer over THE BUZZ

ALPHA YOUTH HARDERWIJK

ontdek meer

Al honderden jongeren in Harderwijk deden mee aan Alpha Youth. Lekker eten, een interessant praatje, al je vragen en ideeën delen in de kleine groepjes en ondertussen meer ontdekken van het christelijk geloof en nieuwe vrienden maken. Dat is Alpha in het kort.

Meer over ALPHA YOUTH

ALPHA YOUTH ERMELO

ontdek het in Ermelo!

Ook in Ermelo is Youth United gestart met Alpha Youth. Doe mee en ontdek het christelijk geloof op een manier die bij jou past. Lekker eten, een interessant praatje, al je vragen en ideeën delen in de kleine groepjes en ondertussen meer ontdekken van het christelijk geloof en nieuwe vrienden maken.

Meer over ALPHA YOUTH ERMELO

ALPHA 21+

nu ook voor 21 +ers

Ben je tussen 21 en 30 jaar en wil je meer ontdekken over het christelijk geloof, alleen of met een vriend of vriendin? Dan is Alpha 21+ iets voor jou!

Meer over ALPHA 21+

ROOTS

de diepte in

Als je mee gedaan hebt aan Alpha Youth kun je daarna meer de diepte in gaan met Roots. Je leert dan wat het betekent om Jezus te volgen in het dagelijks leven.

Meer over ROOTS

ROOTED

equipped for impact

Rooted is een community waar, aan Jezus toegewijde, jonge mensen opgebouwd worden en met elkaar leren vrucht te dragen op de plekken waar God ze plaatst.

Meer over ROOTED