Snel naar
Contact

Melis Stokelaan 91a
3842 Gl Harderwijk
info@youthunited.nl
+31 (0)341 434248

House of Prayer

Elke Maandagavond | 19:30 | Oranjelaan 26

Gebed als motor

Elke maandagavond komen we bij elkaar om God te zoeken in aanbidding, Woord en gebed. We leren niet alleen over gebed en aanbidding, maar we brengen het ook gelijk in praktijk. In al het werk dat we mogen doen in Gods Koninkrijk, hebben we ontdekt dat we zonder gebed niet kunnen doen wat God voor ons voorbereid heeft. Zoals Filippenzen 4:6-7 ons leert: 

“Wees in geen ding bezorgd, maar laat alles door bidden en smeken, met dankzegging, bekend worden bij God, en de vrede, die alle verstand te boven gaat, zal onze harten en gedachten bewaken in Christus Jezus.”

Via de knop kom je bij de gebedsmuur, waar je gebedspunten (anoniem) kan insturen, zodat we er met HOP voor bidden!

 

Hoe ziet zo’n avond eruit?

Om 19:30 gaat Huize Herres open (Oranjelaan 26), waarna we samen een tijd hebben van connecten en gezelligheid met heerlijke MokMok koffie. Daarna gaan we een tijd in van aanbidding en spontaan gebed. Hierna deelt iemand vanuit de Bijbel een les rondom gebed. Dit kan over voorbede gaan, maar ook over onderwerpen als geloof of tongentaal. Hierna gaan we samen bidden. We nemen de tijd om voor de activiteiten van Youth United te bidden, maar ook voor mensen om ons heen, de regering of voor elkaar. Het kan daarom best eens uitlopen, maar ruimte voor wat gezelligheid achteraf is er altijd nog wel!

Onze principes 

1. Dankzegging: instemmen met wat Hij heeft gedaan.

2. Aanbidding: instemmen met Wie Hij is. 

3. Voorbede: instemmen met wat Hij gaat doen.

Youth United Merch

Je hebt vast al iemand zien lopen met een cool shirt of vette sweater van Youth United. Die wil jij natuurlijk ook, toch!?

Regelmatig worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Niet alleen kleding, maar ook totebags of drinkflessen. Een mooie gespreksopener en een mogelijkheid om jouw geloof uit te dragen 🙂

Ga snel naar de webshop  om jouw item te scoren!