#ffffff

Alpha Youth

ontdek meer

"Alpha heeft mij geholpen om meer vrienden te maken en meer een echte relatie te krijgen met God. Het is een plek waar lol en gezelligheid is maar waar je ook moeilijke onderwerpen kan bespreken met vertrouwelijke vrienden.."

- Joshua D -

Opgave Alpha Woensdag 3 maart

Geef je hier op voor Alpha Youth op woensdagavond 3 maart. We beginnen om 19.30 uur. Het is in het Echo Centrum, Melis Stokelaan 91a, Harderwijk.

We zullen letten op de corona regels en adviseren je een mondkapje op te doen!

  Alpha Youth Harderwijk

  Al honderden jongeren uit Harderwijk  en omgeving deden mee aan Alpha Youth bij Youth United. Ze hebben daar nieuwe vrienden leren kennen, meer geleerd over het christelijk geloof en een onvergetelijke tijd gehad.

  Dit is Alpha

  Lekker eten, gezellig kletsen, interessante praatjes en met elkaar in gesprek gaan in de kleine groepjes. Zo zien de Alpha avonden er uit. Daarnaast is het Alpha weekend voor veel jongeren een hoogtepunt. 12 avonden en een weekend waarin je ontdekt waarom meer dan twee miljard mensen ter wereld zich christen noemen.

  "Alpha heeft mij heel erg geholpen in God op een andere manier te leren kennen en zo echt een toffe relatie met Hem op te kunnen bouwen, waar ik super dankbaar voor ben :)"

  - Julia -